Zumba Dance de nieuwse Fitness hype op Latijns-Amerikaanse muziek

Zumba Dance
 
 
 
 
 
 
In Nederland is momenteel Zumba Dance de grootste fitness rage die men in de meeste fitnesscentra kan terugvinden.
 
Hou jij ook van de Latijns Amerikaanse muziek en wil je ook graag dansen maar krijg je je partner niet op de dansvloer? Met deze dans is het mogelijk om alleen te genieten en heb je geen echte danspartner nodig. Tegenwoordig is iedereen op zoek naar een manier om te ontstressen. Na een drukke werkdag is het de beste oplossing om te genieten en te ontladen van stresstoestanden op het werk en thuis. Is zeer eenvoudig aan te leren, geen ingewikkelde danspasjes. Na zo`n sessie voel je je helemaal herboren en heb je de energie terug om er tegenaan te gaan.
 
zumbadance
 
Het succes van deze Dance is te danken aan volgende punten :
 
Iedereen, zowel kinderen als senioren, mannen en vrouwen schrijven zich in voor de lessen en hebben geen enkele moeite met de eenvoudige danspasjes. U kunt zich helemaal ontspannen en genieten van de Latijns-Amerikaanse muziek en dansritmes zoals de cumbia, salsa en de merengue.
 
Wil je wat gewicht verliezen en vet verbranden, dan is het de beste en snelste manier om je doel te bereiken. Je verbrandt tussen de 800 en 1000 calorieŽn per uur. Ook voor vrouwen met veel cellulitis is het ideaal om een mooie gladde huid te krijgen.
 
Indien je geen zin hebt om naar een fitnesscentrum of dansschool te gaan, dan is het ook mogelijk om deze Dance thuis te beoefenen. Bestel online uw dvd kit en start onmiddellijk met trainen en gewicht te verliezen. U kunt dansen wanneer het u uitkomt en zolang u wilt.

Kleding collectie en accessoires online te bestellen :
 
kleding zumba fitness
Wenst u ook een leuke outfit? Bezoek onze kleding en accessoires website
en bestel online via : http://kleding.zumbashop.be
 
 
 
Zumba dvd