Zumba dansen is fun, plezier, fitness en genieten. Ontdek Zumba dansen NU !!!

Zumba dansen

 
 
 
 
 
Zumba dansen is niet zomaar dansen. Nee, het is genieten, is plezier maken en tegelijkertijd fitness of werken aan je lichaam zonder dat je hierover nadenkt. Het is vandaag de dag de meest populaire fitness- en dansrage die miljoenen mensen in vele wereldcontinenten in beweging zet.
 
Ben jij op zoek naar een snelle manier om gewicht te verliezen of te vermageren? Probeer Zumba eens uit! Je hebt waarschijnlijk al vele manieren uitgeprobeerd om snel gewicht te verliezen en je beseft dat al de grootste drempel VOLHOUDEN is. Saaie fitnessbewegingen of workout oefeningen waar je naderhand ook nog spierpijn van hebt. Tijdens het dansen heb je niet het gevoel dat je aan je lichaam aan het werken bent. Je bent aan het genieten op de leuke Zuid-Amerikaanse muziek en maak je leuke- en makkelijke danspasjes.
 
 
kleding zumba fitness
 
Wanneer je voor de eerste keer naar een Party gaat en je ziet iedereen dansen en bewegen op deze leuke Zumba muziek, dan kun je niet meer blijven stilzitten. De stevige beats en de vlotte muziek nemen je mee in de beweging van het ritme.
 
Alles is gewoonweg FUN !!! Je ziet allemaal blije gezichten van mensen die genieten en hun hele lichaam bewegen. De adrenaline stijgt en éénmaal deelgenomen aan een dansles of party ben je niet meer te stoppen. Je verlangt naar een volgende les of party in jouw buurt.
 
 
Nieuwste singel van Laura Lynn "We dansen de Zumba" nu online te bekijken