Kids Zumba - Zumba voor kinderen

Zumba kinderen

 
Gedaan met kids die liever voor de televisie hangen of achter de computer zitten dan te gaan sporten. Met de Zumbalessen voor kinderen wordt er ingespeeld op hun eigen leefwereld en gaan zij met de basispassen van de Cha Cha, Merengue, Salsa, Cumbia, Mambo aan de slag voor het krijgen van een gezond en fit lichaam.
 
Zumbatomic - Zumba voor kinderen
OfficiŽle Zumbatomic website : http://www.zumbatomic.com
 
 
Na een plezierige opwarming komen de kinderen, net als hun ouders, al snel in de ban van de opzwepende ritmes van de Latijns-Amerikaanse muziek. Het voordeel is dat de kinderen veel sneller alle hippe danspasjes onder de knie hebben.
 
De kinderen zullen niet meer te kampen hebben met overgewicht en kunnen hun aandacht veel beter richten op hun schoolprestaties. Want het is wetenschappelijk bewezen dat sporten dus ook kinder Zumba goed is voor de mentale gezondheid en het concentratievermogen.
 
Denk je eens in hoeveel plezier je zelf hebt aan het dansen. Zou het dan niet fantastisch zijn als ook jouw kids zich zo zouden kunnen amuseren en lachen en tegelijk aan hun lichaam en conditie werken?
 
 
Kinder Zumba
 
 
 
 
Kleding collectie en accessoires online te bestellen :
 
kleding zumba fitness
Wenst u ook een leuke outfit? Bezoek onze kleding en accessoires website
 
 

 
Zumba dvd