Wii game

Zumba Wii game

 
Het nieuwste Wii spel komt in november 2010 op de markt. Het is het Zumba Fitness Wii spel of game waarmee alle fanaten gek van zullen zijn. Niet alleen in de dansschool ga je nu dansen maar ook thuis met vrienden en familie ga je als een gek staan draaien met je kont en heupen want met dit spel ga je een score krijgen en je wilt de beste danser zijn. Nietwaar??
 
Dit nieuwe spel zet iedereen aan het dansen. Volgens de kenners gaat dit spel het meest verkochte spel worden dat tot nu toe is gemaakt. Mede dankzij het grote succes. Deze dans is wereldbekend geworden door zijn eenvoudige danspassen op het Latijns- Amerikaanse ritme wat iedereen aanzet om mee te dansen. En dit enorme succes zal verder ondersteund worden door dit nieuwe Wii spel.
 
Tijdens het spel zul je begeleid worden door een instructeur die jou laat zien welke danspassen je moet zetten. Jouw bewegingen en danspassen zullen worden geregistreerd waarvoor je een score krijgt.
 
Een ander voordeel van dit nieuwe Wii spel is dat je in beweging bent waardoor je extra calorieŽn gaat verbranden; wat wil zeggen vet verbranden en gewicht verliezen. Dus alles in één pakket : plezier, genieten en vermageren.
 
Dit nieuwe spel zal met de komende feestdagen zoals Kerstmis en nieuwjaar over de toonbank vliegen. Ook voor verjaardagen is dit een ideaal geschenk.