Nick Walker deelt lichaamsbouwupdate twee weken voor 2023 Arnold Classic

“The Mutant” wil een tweevoudig winnaar genoemd worden.

De Arnold Classic 2023 vindt plaats in het weekend van 2-5 maart 2023 in Columbus, OH. Een van de 10 bevestigde bodybuilders die meedoen aan de Men’s Open-wedstrijd is de winnaar van 2021, Nick Walker. Veel fans beschouwen hem als de favoriet om de wedstrijd te winnen, en zowel viervoudig Mr. Olympia Jay Cutler als zevenvoudig 212 Olympia-kampioen Flex Lewis zijn het eens met de kansen van Walker. Ondertussen spreekt Walker zelf zijn vertrouwen uit door een reeks voortgangsfoto’s te delen met slechts twee weken voordat hij op het podium verschijnt.

Meer van Breaking Muscle:

Op 14 februari 2023 plaatste Walker een foto van zichzelf waarop hij een gedefinieerde en vasculaire reeks buikspieren onthulde op Instagram. In de daaropvolgende dagen deelde hij ook een foto van de zijwaartse borsthouding, evenals een foto waarbij hij zijn shirt optilde om wat hij noemde een ‘snelle buikcontrole na het trainen van hamstrings’ uit te voeren.

Critici hebben Walker eerder geklopt omdat hij een “blokkerige” lichaamsbouw heeft, wat betekent dat hij geen symmetrie en een smalle taille heeft. Zijn recente foto’s hebben echter behoorlijk wat positieve reacties gekregen van zijn supporters.

Hoewel de foto’s redelijk vanzelfsprekend zijn, heeft Walker niet veel anders gedeeld over zijn vorderingen, zoals zijn huidige lichaamsgewicht. Hij werkt samen met coach Matt Jansen, die hem hielp zijn eerste Arnold Classic-overwinning te behalen in 2021. Walker en Jansen gingen samenwerken voor de Mr. Olympia-wedstrijd van dat jaar, waar Walker 5e werd. Dat was zijn eerste Olympia als deelnemer.

Meer van Breaking Muscle:

Walker en Jansen gingen toen kort uit elkaar in 2022, maar ze kwamen weer bij elkaar en werkten weer samen voor de Mr. Olympia-wedstrijd van 2022 in Las Vegas, NV. Walker zou verbeteren ten opzichte van zijn debuutjaar en derde worden – hoger dan 2019 Mr. Olympia-winnaar Brandon Curry (4e) en tweevoudig Mr. Olympia Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay (5e). Hadi Choopan zou de Mr. Olympia-titel van 2022 winnen.

Van de deelnemers aan het Arnold Classic-veld van 2023 zijn de enige twee mannen die Walker nog moet verslaan op een professioneel podium, toevallig 212 deelnemers. Tweevoudig 212 Olympia-kampioen Shaun Clarida en 2019 Olympia 212-winnaar Kamal Elgargni maken allebei de sprong naar het open veld voor deze wedstrijd. Ze zullen voor het eerst tegenover Walker en andere topkandidaten staan. Alle 10 deelnemers zullen op zoek zijn naar de titel, samen met de eerste prijs van $ 300.000 die onlangs werd opgehaald uit de prijs van $ 200.000 van de wedstrijd van 2022.

Tickets voor de Arnold Classic en toegang tot de pay-per-view van de wedstrijd, geleverd door Fanmio, kunnen worden verkregen via www.arnoldsports.com.

Uitgelichte afbeelding: @nick_walker39 op Instagram

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Zumba-fitness-workout
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart